TRENČIANSKE OSVETOVÉ STREDISKO V TRENČÍNE

Konkurz na tvorivé dielne MALÍ TANEČNÍCI 2016

Konkurz na tvorivé dielne MALÍ TANEČNÍCI 2016

Termín: od 15.4.2016, 15:00 do 15.4.2016, 18:00

Národné osvetové centrum v Bratislave aj v tomto roku pokračuje v projekte tvorivej dielne Malí tanečníci, ktorá je určená pre 10 tanečných párov – šikovných chlapcov a dievčatá z detských folklórnych súborov. Tvorivá dielňa sa bude konať v termíne 16. – 23. júla 2016 v rekreačnom stredisku v obci Teplý Vrch, okres Rimavská Sobota.

Jej cieľom je umožniť deťom, aby si pod vedením tanečných pedagógov osvojili vybrané tanečné typy z niekoľkých lokalít v ich tradičnej forme, porozumeli ich štruktúre a forme a boli schopné ich zatancovať nielen v rámci choreografie, ale aj voľne improvizovane. Výsledky tvorivej dielne budú deti prezentovať na záverečnom predstavení na niektorom z folklórnych podujatí. Okrem výučby tanca je pripravený zaujímavý sprievodný voľnočasový program - interaktívne hry, plávanie v bazéne, návšteva pamätihodností či výlety do prírody. 

Pre záujemcov z radov detských folklórnych súborov boli vypísané konkurzy v 6 mestách po celom Slovensku. V piatok 15. apríla sa uskutoční konkurz v Trenčíne v spolupráci s Trenčianskym osvetovým strediskom.

Účasť na konkurze len pre prihlásených uchádzačov! 

Miesto konania

Kultúrne centrum Stred (Dlhé Hony), Ul. 28. októbra

Zabezpečuje

Jarka Kohútová (jarka.kohutova@tnos.sk) 032/6555 324

Organizátor

Národné osvetové centrum v Bratislave v spolupráci s Trenčianskym osvetovým strediskom v trenčíne