TRENČIANSKE OSVETOVÉ STREDISKO V TRENČÍNE

AMFO 2024

Ak fotografujete a zaujíma Vás fotografia ako umelecká činnosť môžete sa prihlásiť do regionálneho kola súťaže AMFO, ktorá je základným kolom 52. ročníka celoštátnej postupovej súťaže a výstavy amatérskej fotografickej tvorby. Súťaž je najstaršou a najprestížnejšou súťažou a zároveň je vrcholným podujatím tohto druhu na Slovensku. Koná každý rok a je určená deťom, mládeži a dospelým.

Národné osvetové centrum – vyhlasovateľ súťaže – vyhlásilo odporúčanú tému TELO, ktorá však nie je povinná. Hlavným cieľom súťaže je nadobúdanie vedomostí, rozvíjanie zručností a umelecko-odborný rast jednotlivcov a kolektívov prostredníctvom poznávania, realizácie a prezentácie umeleckej tvorby v oblasti amatérskej fotografickej tvorby.

Do súťaže sa môžete prihlásiť cez webový portál Národného osvetového centra Národné osvetové centrum - prihlasovanie na súťaže (nocka.sk) do 18. marca 2024.

Fotografie do súťaže v tlačenej verzii je potrebné doručiť osobne alebo poštou na adresu: Trenčianske osvetové stredisko v Trenčíne, ul. K dolnej stanici 7282/20A, 911 01 Trenčín (budova Trenčianskeho samosprávneho kraja) do 18. marca 2024.

Do regionálneho kola, ktoré organizuje Trenčianske osvetové stredisko, sa môžu prihlásiť fotografi, ktorí majú trvalý pobyt alebo pôsobia v regiónoch Trenčín, Bánovce nad Bebravou, Nové Mesto nad Váhom, Myjava a Považská Bystrica, Púchov a Ilava. Súťažiaci z regiónov Prievidza a Partizánske sa môžu prihlásiť do regionálneho kola, ktoré organizuje Regionálne kultúrne centrum v Prievidzi. http://www.rkcpd.sk/ Súťažiaci sa prihlasuje len do jedného základného kola. Nie je možné súťažiť súčasne v dvoch alebo vo viacerých regiónoch.

Propozície súťaže nájdete v súbore na stiahnutie alebo na AMFO – Národné osvetové centrum (nocka.sk)

Ďalšie informácie Vám poskytneme na: tel. č. 0901 918 803, 032/6555 323, e-mail: janka.masarova@tnos.sk.