TRENČIANSKE OSVETOVÉ STREDISKO V TRENČÍNE

DIVADELNÁ DIELŇA 2020

DIVADELNÁ DIELŇA 2020

Termín: od 18.9.2020 do 20.9.2020

Trenčianske osvetové stredisko v Trenčíne v zriaďovateľskej pôsobnosti Trenčianskeho samosprávneho kraja pripravuje v dňoch 18. – 20. 9. 2020 (piatok – nedeľa) 3-dňový divadelný workshop s profesionálnymi lektormi.

Divadelná dielňa 2020 je jedinečnou príležitosťou na získanie nových poznatkov a zručností amatérskych divadelníkov z Trenčianskeho kraja a záujemcov o divadelné dianie.

Cieľom je podpora amatérskej divadelnej tvorby v trenčianskom regióne a systematické vzdelávanie v kontexte danej problematiky. Dôležitou projektovou aktivitou sú workshopy a diskusie s profesionálnymi lektormi zamerané na vedenie k pochopeniu základných tvorivých princípov divadla.

Divadelná dielňa 2020 je určená amatérskym divadelným tvorcom, študentom stredných škôl, ktorí si podávajú prihlášky na štúdium na vysokých umeleckých školách, záujemcom o divadlo, ako aj vedúcim ochotníckych divadelných súborov.

Hlavným partnerom projektu je Fond na podporu umenia.

Projekt z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia.

Účasť len pre prihlásených – počet účastníkov je limitovaný. Viac informácií nájdete na našej stránke v sekcii Súťaže / prehliadky / semináre / workshopy ...

Zabezpečuje

Mgr. art. Zuzana Laurinčíková, ArtD., 032/6555 325, zuzana.laurincikova@tnos.sk